Vetzone - Clinica veterinara Constanta

Farmacie veterinara Constanta

  Acest domeniu cuprinde o gama variata de medicamente de uz veterinar (antibiotice, antiparazitare, antiinflamatorii, antihisminice, etc), dar si o serie de substante nutritive pe baza de saruri minerale si vitamine. De aici puteti sa achizitionati medicamentele recomandate de medicul animalutului dumneavoastra, sau suplimente nutritive pentru o crestere armonioasa.

Drontal cat - Antihelmitic

  Antihelmitic sub forma de tablete impotriva viermilor segmentari si viermilor rotunzi. Compozitie: Praziquantel 230 mg, Pyrantel embonat 20 mg. Administrare: 1 tab/4 kg masa corporala. Nu este necesara dieta. Contraindicat a se folosi simultan cu produse ce contin Piperazina. Se poate administra incepand cu a 6-a saptamana de viata. Este indicat a se repeata tratamentul la fiecare trei luni. Cutia contine 2 tablete.

Bolfo Pudra Flacon

  Flacon ce contine 100g pudra, cu substanta activa Propoxur. De uz extern, combate si elimina puricii, capusele si paduchii. Se aplica pe tot corpul animalului si se freaca usor in sensul opus de crestere a firelor de par. Actiunea este imediata, parazitii fiind "rapusi" in cateva minute. In functie de gradul de infestare se repeta aplicarea, 1-2 ori pe saptamana. Poate fi folosit si pentru catei mici.

Bolfo Spray

  Flacon de 250 ml de spray bolfo, cu substanta activa Propoxur, exclusiv de uz extern. Se pulverizeaza pe blana animalului si se frectioneaza. Are actiune foarte rapida de distrugere a parazitilor (purici, capuse, paduchi). Este conceput in primul rand pentru utilizare la caini si pisici, dar poate fi utilizat si la alte animale, cu exceptia celor destinate consumului alimentar. Functie de gradul de infestare, se va utiliza de 1-2 ori pe saptamana.